FullSizeRender 65

Een themataart maken kan voor iedereen, zoals deze. Het vraagt soms om inspiratie. Gelukkig hebben we internet en is daar veel te vinden. Ook deze taart is rijkelijk dubbel gevuld. Lekker met goede producten, in dit geval room botercrème, een beetje banketbakkersroom, fruit gelei, slagroom en wat vers fruit. Vervolgens met de botercrème de taart maskeren.

De decoratie, zoals de blaadjes en de hegge schaar zijn van marsepein en het schopje heb ik van chocolade gemaakt. Zo een leuke, lekkere themataart voor een tuinman gemaakt.

FullSizeRender 64

info@elmade.nl


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!