Ruim een wFullSizeRender 79eek voor kerst heb ik deze taart mogen maken. Een opa werd 85 jaar en opa heeft vaak een petje op en is vrijwilliger de voetbalvereniging in het dorp. Hij is leuk geworden, een opaatje zit op zijn gemak op de taart en verder zijn er voetballen en duidelijk staan de leeftijd en naam erop genoteerd. Natuurlijk is de taart goed en lekker gevuld met eerlijke smaken en bekleed met marsepein groen als het gras en de clubkleuren wit/blauw van de voetbal vereniging. Deze Thema taart voor Opa die 85 jaar was geworden, er komen hopelijk nog veel mooie jaren bij.
FullSizeRender 78

 


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!