FullSizeRender 70

De Thema taart Minions met liefde is ontstaan doordat er ruim een week geleden een jongen voor de deur stond. Niet teveel marsepein en ze was helemaal weg van Minions (Bob en Carl). De maat van de taart heb ik bescheiden gehouden. Ik vond dat zo een lieve gedachte dat hij dit had bedacht. Dus ik op zoek naar Minions. Ik wist wel wat het waren maar daar hield mijn kennis ook direct op. Dan is het internet een uitkomst.

FullSizeRender 71

De Minions, Bob en Carl, heb ik nagemaakt, ze waren ongeveer 10-12 centimeter per stuk. Het kapsel heb ik in een hartvorm gebakken, natuurlijk weer goed gevuld in diverse lagen met verschillende smaken.

Hij is leuk geworden.

info@elmade.nl

FullSizeRender 68


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!