ELMADE is Ambachtelijk van Oma.

Even voorstellen. Hoi ik ben Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde.

Daarnaast ben ik sinds 1 maart 2019 de trotse eigenaar van Melk & Puur het lekkere winkeltje van ELMADE, in Ede. Een mooie Bonbonnerie met naast de overheerlijke bonbons een mogelijkheid voor het nuttigen van een kopje koffie of thee met een lekker stukje gebak. Ook zijn de door mij gemaakte Jams en Chutneys e.d. verkrijgbaar.

In mijn omgeving wordt er veel aan mij gevraagd zoals tips, recepten en ik maak ook op bestelling diverse, thema, taarten. Gewoon thuis bij mij in de keuken. Met deze site wil ik proberen het plezier van koken en bakken en het genieten van het eten over te brengen op jou. Het aanbod zal genoeg variëren, natuurlijk zoet zoals gebak en desserts. Maar lekkere stamppotten, soepen, vlees en visgerechten komen ook voorbij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jam, chutney, tapenade, sausen en dressings wordt vers in de keuken gemaakt en lekkere seizoensproducten worden inmaakt. Op deze manier weet ik wat we echt eten en voor een groot deel waar het vandaan komt. Vlees en vis eten we wel, maar niet echt veel maar gekocht bij de plaatselijke slager, visboer en polier. Geen kant en klare hamburgers en vissticks.

Ik wil jou inspireren om lekker, gezond te eten. Door met het seizoen mee te eten en de producten direct bij de producent te kopen is het niet duurder. Met grote regelmaat worden er recepten geplaatst. Daarbij is het mogelijk om te reageren en ik sta open voor tips.

KvK-nummer 66426979

BTW-nummer NL051883120B02

Categorieën: Lekkere praat