ELMADE staat voor het lekkere winkeltje, Melk en Puur in Ede. Een mooi, goed bonbon winkeltje gemaakt van eerlijke chocolade.

ELMADE staat voor patisserie en meer.

ELMADE is dankzij de kleinschaligheid, het gebruik van zoveel mogelijk locale grondstoffen en met de zonnepanelen op het dak, duurzaam bezig.

ELMADE bereidt alles zelf en werk het liefst met natuurlijke grondstoffen, met originele recepten, zonder verdere “zooi”. Gedurende de tijd ben ik steeds minder geraffineerde suiker aan gebruiken. Het is niet geheel verdwenen uit mijn keuken, maar de totale hoeveelheid is wel stukken minder. 

ELMADE staat voor gewoon lekker genieten, van iets goeds. Als je toch een keer wil gaan genieten, neem dan iets goeds. Het hoeft dan niet veel te zijn, maar overtuig je ervan dat het gemaakt is, met passie en een vleugje liefde. 

ELMADE staat voor: gemaakt door Elma Made 


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!