Na diverse keren proberen en dan toch weer iets veranderen, heb ik nu een Dadelreep met Haver en Appel gemaakt. Zonder toegevoegde suikers, maar wel bomvol vezels. Ik krijg regelmatig de vraag of ik iets mee heb wat past in een bewust, gezondere levensstijl. Zonder teveel suikers en met veel vezels. Deze repen passen hier perfect bij.

Super lekker zijn ze, naast de dadels, appel en haver heb ik er ook walnoten en honing aan toegevoegd. Met recht kan ik zeggen dat deze repen echt niet te versmaden zijn.

Categorieën: Lekkere praat

Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!