Regelmatig maak ik op bestelling een taart, nu dus o.a. een chocoladetaartje. Heerlijk van smaak, voor de crème niet alleen cacaopoeder gebruikt, maar er ook gesmolten pure chocolade doorheen gedaan. Dat geeft net die extra chocolade smaak.

Lekker fris met verse aardbeien, niet alleen voor de decoratie, maar natuurlijk ook door de vulling zitten stukjes aardbei. Net als al de ELMADE producten wordt dit taartje ook met zorg en passie bereid, van eerlijke, mooie grondstoffen.

Kortom, een taartje om je vingers bij af te likken…..

info@elmade.nl


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!