Wat is er nu leuker… Een leuke babyshower taart. Deze keer in de vorm van een rompertje. Een aantal jaren geleden heb ik de bruidstaart voor deze mensen mogen maken, geweldig nu deze.

De bruidstaart was gevuld met chocolade en de babyshower taart heb ik ook gevuld met o.a. chocolade botercrème. Dankzij een heel dun laagje aalbes gelei (uit eigen keuken) had de smaak naast zoet ook een licht fris zuurtje. Ook de vlinders komen terug.

De baby blijft nog even zitten, hij wordt begin december verwacht.

info@elmade.nl


Elma Helsloot

Even voorstellen. Mijn naam is Elma en ik houd van lekker eten. Het hoeft niet veel te zijn maar wel van goede kwaliteit en het liefst maak ik het ook zelf. Door mijn achtergrond en opleiding van banketbakker (patissier zoals het nu mooi heet) is dat altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Soms verdween het een beetje naar de achtergrond, maar het smeulde rustig door totdat het weer aanwakkerde. Ik maak zo goed als alles zelf en veel seizoensproducten worden ingemaakt, gewoon omdat het kan en leuk is om te doen. Op deze manier creëer ik mijn eigen voorraad kast, denk aan bijvoorbeeld aan pasta saus, chutneys, jams en komkommer en uitjes in het zuur. Natuurlijk is er veel meer en dat is hier te vinden. Ik ben altijd met veel plezier in de keuken bezig en hoop dit over te kunnen brengen. Eet smakelijk!